Disclaimer

Helder, tot in de kleine letters.

 

De Graaf Financiële Diensten

Bosserveldlaan 64

6191 SL Beek

 

Telefoon: 046 - 436 08 88

Fax: 084 - 229 48 92

DISCLAIMER

 

Met het bezoeken van de website www.degraaffinancielediensten.nl aanvaardt u de volgende voorwaarden:

 

  1. Ondanks het feit dat deze website - waaronder de homepage en de onderliggende pagina's - voortdurend met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld kan het toch voorkomen dat uit de website en de achterliggende dienstverlening problemen voortvloeien.

 

  1. De Graaf Financiële Diensten en haar werknemers zijn echter niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie op de website www.degraaffinancielediensten.nl. Hetzelfde geldt voor het bestaan van virussen en/of - andere - schadeveroorzakende programmatuur binnen www.degraaffinancielediensten.nl.

  1. De Graaf Financiële Diensten is evenmin aansprakelijk voor 'schadeveroorzakend' gebruik van de website.

Aan deze website zijn - door middel van links - websites van anderen verbonden om aanvullende informatie te verstrekken. De Graaf Financiële Diensten en haar werknemers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op deze wijze met haar website verbonden websites.

 

  1. De Graaf Financiële Diensten heeft het recht om - de inhoud van - de website geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verwijderen.

 

  1. Het bezoeken van deze website wordt uitsluitend beheerst door Nederlands recht. De absoluut bevoegde rechter in het arrondissement waar Beek onder valt heeft rechtsmacht en is uitsluitend bevoegd kennis te nemen van direct of indirect uit het bezoek van de website www.degraaffinancielediensten.nl, althans van de website www.degraaffinanciëlediensten.nl voortvloeiende geschillen met De Graaf Financiële Diensten.

 

  1. De Graaf Financiële Diensten heeft het recht om de in deze disclaimer genoemde voorwaarden geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Van deze voorwaarden afwijkende voorwaarden gelden uitsluitend nadat deze schriftelijk door De Graaf Financiële Diensten zijn aanvaard.

 

Beek, februari 2008.

 

Verzekeringen

Pensioenen

Hypotheken

Financiële Planning

 

Startpagina

Documenten

Contact

Disclaimer © 2019 De Graaf Financiële Diensten